Profil​

Plovtec.dk er en fælles hjemmeside for Th Plovtec ApS, som Troels Henneberg står bag, og Palle Feddersen ApS, som er etableret af Palle Feddersen.

Troels Henneberg og Palle Feddersen har begge baggrunde inden for entreprenør- og jordarbejde og mange års erfaring inden for deres felt.

I dag arbejder de sammen om alle opgaver i forbindelse med nedpløjning.​

Effektiv specialmaskine

Kernen i samarbejdet er en specialbygget gravemaskine, som de to entreprenører byggede i 2007.

Maskinen kan nedpløje alt fra jordvarmeledninger til fibernet og dræn uden at grave hele haven op, som man er nødt til ved traditionel gravning.

Det resulterer i en mere effektiv arbejdsproces, blandt andet fordi haven i de fleste tilfælde kan sås igen samme dag, som nedpløjningen er foretaget.

Troels Henneberg og Palle Feddersen står således også gerne for såningen af haven – enten efter en nedpløjning eller uafhængigt af den.​

Brede kompetencer

Vi tilbyder nedpløjning af alle typer jordvarmeslanger (kabler, pexrør mm.).

Slangerne nedpløjes i dybder ned til 100 cm med tryk for sikring mod lækage. Alle nedpløjningsentrepriser er inklusiv trykprøvning.

Th Plovtec ApS og Palle Feddersen ApS tilbyder også såning og lægning af haver - enten i forbindelse med eller uafhængigt af nedpløjning.

Flere fordele

Maskinen blev bygget med inspiration fra svenskerne, som inden 2007 havde opfundet en lignende model.

Det specielle ved den nye maskine er, at den også kan bruges som almindelig gravemaskine. Hvis en kloak eksempelvis kommeri vejen i forbindelse

med nedpløjningen, kan autoriseret kloakmester Palle Feddersen håndtere kloakarbejdet med gravemaskinen med det samme.

Maskinen er ganske enkelt en revolution inden for nedpløjning, og vi er stolte af at kunne tilbyde en løsning, der har så stor effektivitet.

Kontaktinformation​

TH Plovtec ApS

Højevej 18, 5771 Stenstrup

Tlf.: 21 81 06 86

CVR 32068537

Palle Feddersen ApS

Nyvej 37, 5762 V. Skerninge

Tlf.: 21 92 03 92

CVR 29321760​​