Nedgravning af kabel – nedpløjning og nedgravning af kabler på Fyn, Jylland og Sjælland

Skal du have udført professionel og hurtig nedgravning af kabler på Fyn, Sjælland eller i Jylland? Th Plovtec ApS/Palle Feddersen ApS er beliggende i Stenstrup på Fyn, og udfører nedpløjning af kabler til fibernet, telefoni, jordvarme, elkabler og meget andet. Vi udfører kun nedgravningen af rørene til kablerne – selve ilægningen og tilslutningen af kablet skal udføres af en autoriseret.

Vi har udført nedpløjning af kabler for både private og erhverv samt det offentlige siden 2007, og vi har bl.a. udført mange projekter i København, Århus, Aalborg og Odense områderne.​

Hvordan foregår vores nedgravning af kabler?

Når vi udfører nedgravning af kabler er det typisk i forbindelse med kabler til fibernet, telefonkabler, pex rør, og nedgravning af jordvarmerør/kabler mm.

Processen foregår ved, at vi med en speciallavet maskine (som vi selv har designet og udviklet), kan nedpløje kablerne i den helt rigtige og mest optimale dybde – nedgravningen foregår både nemt og hurtigt (se videoen her).

På grund af vores speciallavede maskine opnår vi muligheden for, ikke at skulle grave hverken manuelt eller med gravemaskine. Dette betyder, at du får en billigere pris og et langt pænere resultat i græsplænen efterfølgende. Ved størstedelen af vores projekter inden for nedgravning af kabel, kan vi allerede samme dag vi udfører opgaven, også sørge for at plænen igen ser pæn ud. Dette kan vi fordi, vi ikke graver kablerne ned, med i stedet pløjer dem ned. På den måde bliver jorden ikke løftet op og vendt, og man bliver fri for sætninger i jorden.​​

Vores maskine kræver, at der er en fri passage på min 2,6 meter i bredden, til det område der skal nedpløjes kabler i.​

Kontakt os om nedgravning af kabel

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med nedgravning af kabel, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, er du altid velkommen til at kontakt os hos TH Plovtec ApS/Palle Feddersen ApS på Fyn på tlf. 21 92 03 92 eller 21 81 06 86. Du er naturligvis også velkommen til at skrive os en mail på vores kontaktformular her.

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter med nedgravning/nedpløjning, kan du også se dette i vores galleri her.

​Professionel nedpløjning og nedgravning af kabler i hele Jylland, Fyn, Sjælland, Odense, Århus, Aalborg og København​​

Kontaktinformation​

Palle Feddersen ApS

Nyvej 37, 5762 V. Skerninge

Tlf.: 21 92 03 92

CVR 29321760​​