Nedgravning af fibernet – professionel nedgravning af fiber på Fyn, Sjælland og Jylland

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner med stor ekspertise inden for nedpløjning / nedgravning af fibernet, så er Th Plovtec ApS/Palle Feddersen ApS det rette firma til opgaven. Th Plovtec ApS/Palle Feddersen ApS er beliggende i Stenstrup på Fyn, og har siden 2007 udelukkende beskæftiget sig med projekter inden for dette, samt inden for nedgravning af jordvarmeslanger.

Vi arbejder primært for det offentlige og erhverv, men udfører også gerne opgaver for private. Vi har udført nedgravning af fibernet mange steder på Fyn, Sjælland og i Jylland, og har bl.a. udført mange opgaver i Odense, København, Aalborg og Århus områderne.​

Vi er eksperter i nedpløjning og nedgravning af fibernet

Uanset om vores kunder ønsker nedgravning eller nedpløjning af fibernet med vores specialudviklede maskine, kan vi løfte opgaven både hurtigt og effektivt.

Fordelene ved at benytte vores specialdesignede maskine til nedpløjning er, at det bliver gjort i den samme jævne dybde overalt. Samtidig bliver resultatet også væsentligt pænere med nedpløjning end med nedgravning, da jorden ikke bliver gravet op, og dermed heller ikke bliver vendt.

Vi har optaget en video, hvor du kan se processen – se videoen på YouTube til nedpløjning / nedgravning af fibernet her.

Hvis der skulle være områder der ikke kan tilgås med vores speciallavede maskine (ploven), udfører vi i disse tilfælde i stedet en almindelig nedgravning af rørene. Dette udføres ved, at vi omstiller maskinen til at fungere som en almindelig gravemaskine i stedet.

Vi har mulighed for at pløje rør ned i 1 meters dybde.​

Kontakt os om nedgravning af fibernet mm.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller hvis du ønsker et billigt og uforpligtende tilbud, kan du kontakte Troels på tlf. 21 81 06 86 eller Palle på tlf. 21 92 03 92. Du er naturligvis også velkomme til at skrive os en mail her. Du kan også se billeder fra vores arbejde i galleriet her.

Vi har udført arbejde på Fyn, Sjælland og Jylland, ofte i København, Odense, Århus og Aalborg​​

Kontaktinformation​

TH Plovtec ApS

Højevej 18, 5771 Stenstrup

Tlf.: 21 81 06 86

CVR 32068537

Palle Feddersen ApS

Nyvej 37, 5762 V. Skerninge

Tlf.: 21 92 03 92

CVR 29321760​​