Nedgravning af fibernet – professionel nedgravning af fiber på Fyn, Sjælland og Jylland

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner med stor ekspertise inden for nedpløjning / nedgravning af fibernet, så er Palle Feddersen ApS det rette firma til opgaven. 

Jeg arbejder primært for det offentlige og erhverv, men udfører også gerne opgaver for private. Jeg har udført nedgravning af fibernet mange steder på Fyn, Sjælland og i Jylland, og har bl.a. udført mange opgaver i Odense, København, Aalborg og Århus områderne.​

Ekspert i nedpløjning og nedgravning af fibernet

Uanset om kunderne ønsker nedgravning eller nedpløjning af fibernet med min specialudviklede maskine, kan jeg løfte opgaven både hurtigt og effektivt.

Fordelene ved at benytte min specialdesignede maskine til nedpløjning er, at det bliver gjort i den samme jævne dybde overalt. Samtidig bliver resultatet også væsentligt pænere med nedpløjning end med nedgravning, da jorden ikke bliver gravet op, og dermed heller ikke bliver vendt.

Klik her, for at se processen – se videoen på YouTube til nedpløjning / nedgravning af fibernet her.

Hvis der skulle være områder der ikke kan tilgås med min speciallavede maskine (ploven), udfører jeg i disse tilfælde i stedet en almindelig nedgravning af rørene. Dette udføres ved, at jeg omstiller maskinen til at fungere som en almindelig gravemaskine i stedet.

Jeg har mulighed for at pløje rør ned i 1 meters dybde.​

Kontakt mig om nedgravning af fibernet mm.

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde, eller hvis du ønsker et billigt og uforpligtende tilbud, kan du kontakte Palle på tlf. 21 92 03 92. Du er naturligvis også velkomme til at skrive en mail her. Du kan også se billeder fra vores arbejde i galleriet her.

Jeg har udført arbejde på Fyn, Sjælland og Jylland, ofte i København, Odense, Århus og Aalborg​​

Kontaktinformation​

Palle Feddersen ApS

Nyvej 37, 5762 V. Skerninge

Tlf.: 21 92 03 92

CVR 29321760​​