Græsplæner

Har vi nedpløjet jordvarme, fibernet eller dræn i dit hjem eller din virksomhed, sørger vi for, at græsplænen bliver pæn igen. Oftest kan vi klare arbejdet samme dag som nedpløjningen på grund af vores specialbyggede maskine, som nedpløjer uden at grave jorden op.

På den måde slipper du for at skulle vente op imod et år, som det normalt tager, før en græsplæne kan blive jævn, efter traditionel nedpløjning.​

Stor erfaring

Vores dygtige og erfarne anlægsgartner gør plænen pæn med en minitraktor med stennedlægningsfræser samt sår med en rotorharve med såmaskine.

Gennem tiden har vi nedpløjet for mange forskellige kunder og har dermed rutine i håndtering af både store og små græsplæner.​

​​Tilfredse kunder

Hos Th Plovtec ApS vægter vi kvaliteten i alt vores arbejde, og det er vores målsætning altid at levere et resultat, som vores kunder bliver fuldt tilfredse med.

Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser, så du kan være sikker på, at der ikke pludselig kommer ubehagelige overraskelser.

Kontaktinformation​

TH Plovtec ApS

Højevej 18, 5771 Stenstrup

Tlf.: 21 81 06 86

CVR 32068537

Palle Feddersen ApS

Nyvej 37, 5762 V. Skerninge

Tlf.: 21 92 03 92

CVR 29321760​​